Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Christopher Andreasson
Ekövägen 11
610 24 VIKBOLANDET
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 073-5005249

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

FRO Linköping – Nu kör vi!

Det är med stor tillfredsställelse vi nu kan konstatera att de nyligen lättade corona-restriktionerna nu medger oss att återuppta vår verksamhet. Sammankomster och liknande, som bygger på flera personers fysiska närvaro, kan därmed åter arrangeras. Vi startar direkt med att inbjuda till Öppet hus i lokalen vid två tillfällen under årets sista månader.

Tisdagen den 26 oktober klockan 18.30 träffas vi i vår lokal för att åter diskutera våra gemensamma intressen och stämma av läget inför fortsättningen. Vi bjuder förstås på fika och eftersom det här är ett lite speciellt tillfälle får det bli lite fetare fika än vanligt.

Tisdagen den 7 december träffas vi igen. Denna gång är det vår Luciaträff. Tiden är även här 18.30.

Förslag till aktiviteter och annat som kan utveckla vår verksamhet tar styrelsen gärna emot. Vi får verkligen hoppas att den pågående pandemin avslutas på ett bra sätt och att vi inte utsätts för nya strapatser.

Vi önskar varandra välkomna tillbaka och ses igen framöver.

Sven
Eder ordförande

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök