Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Hangargatan 50
602 09 NORRKÖPING
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 073-5005249

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

En MOLOS-enhet flyttad till Norrköping

bandvagn
Svenska Kraftnäts MOLOS-enhet M4 som varit placerad i Eksjö har nu flyttat till Norrköping. I mitten av januari höll FRO-personalen i M4 inflyttningsfest då de nu har kommit i ordning i nya lokalen. Både personal från M4 och M8 har hjälp till i flytten till nya lokalen som bl.a. radioamatörer och FRO:are medverkat till att hitta i Norrköpingsregionen. Invigningen var välbesökt av personal från såväl myndigheter, elnätsbolag som kommunal verksamhet. Vi kan bara önska att det går bra i nya lokalen och att uppdrag och rekrytering fortlöper.

Här kan du läsa mera om våra uppdrag för samhällets krisberedskap och Svenska Kraftnäts MOLOS resurser

Vill du vara med och bidra till krisberedskapen i samhället. FRO har många möjligheter och erbjuder befattningar både i hemvärnet och det civila försvaret. Kontakta oss i FRO!

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök