Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Hangargatan 50
602 09 NORRKÖPING
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 076-3104629

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

Du har väl inte glömt att betala medlemsavgiften 2019?

Du har väl inte glömt att betala medlemsavgiften för 2019? Det är viktigt ur bland annat försäkringshänseende. Så betala den snarast. Betalning görs till FRO Östergötlands Plusgiro 22 09 42 – 7. Medlemsavgiften för 2019 är för enskild medlem är 180 kr eller för familjemedlemskap 280 kr.

SMS påminnelse har gått ut till de som inte betalat. Vi vet dock att det kan finnas felaktigheter i medlemsregistret tex. på just mobilnumret som kan ha gjort att det inte nått fram. Ett sista påminnelseutskick kommer göras via brev.

Några har betalat, men inte angivit sitt namn. Så har du betalat men får en påminnelse kontakta gärna oss genom att maila ostergotland@fro.se och tala om vilket datum du betalade och skicka gärna med en skärmdump från din betalning.

Meddela gärna om du avser att inte fortsätta ditt medlemskap av någon anledning.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök