Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Hangargatan 50
602 09 NORRKÖPING
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 070-0337369

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

Öppet hus i Linköping

Torsdagen den 22 november 2018 har vi Öppet Hus i Linköping. Det är som vanligt i vår lokal och tiden är 18.30. Fika som vanligt.

Som bekant finns nu en ny medvetenhet om att vi i vårt land behöver ett bättre försvar. Detta gäller både militärt och civilt. Totalförsvarstanken har blivit levande. Vi ägnar kvällen åt att visa en del material från sammankomster i ämnet som vi varit på.

Nästa Öppet Hus blir, som tidigare annonserats, torsdagen den 13 december. Av en händelse (?) råkar detta vara Luciadagen varför vi då gör det lite extra festligt. Välkomna.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök