Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Hangargatan 50
602 09 NORRKÖPING
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 070-0337369

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

Träff med FRG i Linköping

FRO Linköping har lördagen den 13 maj 2017 en radiodag tillsammans med FRG Linköping. Vi håller till på Tinneröområdet, på parkeringen vid Fröberget. Klockan 14 kör vi igång och vi kommer där att köra SL-testen. Grilla korv ska vi också göra. Därför vill vi gärna ha din anmälan, du som vill komma dit. Senast torsdag tack.

Du vet väl vad FRG är? Det är kommunens Frivilliga resursgrupp. Den är användbar om något läge uppstår där man behöver lite extra resurser. Bekanta dig med den verksamheten och du kanske finner att deltagande här kunde vara något för dig.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök