Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Christopher Andreasson
Ekövägen 11
610 24 VIKBOLANDET
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 073-5005249

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

FRO Norrköping månadsmötet April

Månadsmötet genomfördes onsdag 3 april. Drygt 10 personer hade hörsammat aktiviteten och även om det blev trångt i FRO lokalen så fick alla plats.
Under kvällen berättade Jan H om amatörradio och vad man "kan göra med det". Allt från tävlingsverksamhet till detta med att få så många kontakter som möjligt med världens olika hörn. Tack Jan för denna "introduktion".

En fortsättning på detta blir att FRO Norrköping räknar med att delta i SL-testerna under 2013. Den första går av stapeln lördag 11 maj. Mera information om detta kommer senare.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök