Frivilliga Radioorganisationen

FRO Östergötland

Kontaktinformation

FRO Östergötland
Christopher Andreasson
Ekövägen 11
610 24 VIKBOLANDET
E-post: ostergotland@fro.se
Tel: 073-5005249

montering-utrustning

Välkommen till FRO Östergötland

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.

Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. 

I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 


I FRO Östergötland har vi:
- R
en föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, datautbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.
-
Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.
-
Uppdragsverksamhet. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet - de nationella skyddsstyrkorna. Men även till övriga nationella uppdragen för samhällets krisberedskap.

Tack för en lyckad radioloppis

Nu var årets radioloppis genomförd.

Nästan 300 st personer var på plats under lördagen 12 oktober. Kaffét som presenterade väldigt humana priser var som vanligt välbesökt innan portarna till loppislokalen öppnades klockan 10:00.

Mycket fynd gjordes men säkert även en del misslyckade och ej genomtänkta inpulsköp, vilket ju dock är tjusningen med loppis.
Alla kommentarer var mycket positiva till den nya platsen där loppisen i år genomfördes. Luftigare, ljusare och större lokaler samt handikappanpassade. Allt detta gör att årets loppis blev mycket lyckad. Enda "nackdelen" var att den luftiga och stora lokalen gjorde att det kändes som mindre besökare och utställare mot föregående år, vilket det faktiskt inte var. 

Under fliken till vänster "Radioloppis" hittar du blandade bilder från dagen.

FRO Norrköping och Norrköpings radioklubb tackar alla, både besökare, utställare och funktionärer för en väldigt lyckad radioloppis.

Välkomna tillbaka nästa år!

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök